Hälsinge Utbildning
Distanskatalogen 2013/2014

Bläddra i katalogen för distansutbildningar

Det finns det distansutbildningar inom - nästan - vad som helst. Utbudet är enormt. Bor du i Söderhamn kan du läsa vilken utbildning du vill som ges av vilken högskola/universitet som helst - om den finns tillgänglig som distansutbildning.Låt dig inspireras genom att bläddra i Distanskatalogen.
I katalogen kan du hitta ett axplock av olika högskole- och yrkeshögskoleutbildningar. Alla utbildningar är på distans och du kan använda CFL som din lokala studieplats.
På CFL som är ditt lokala lärcentrum finns mycket av det som du kan tänkas behöva under dina studier: grupprum, datorer, videokonferensanläggningar, webbkameror m.m. Vi har också personal som kan hjälpa dig.

Läs Distanskatalogen som bläddringsbar pdflänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Frågor om vilken utbildning du ska välja?


Kontakta studie- och yrkesvägledare på ditt lärcentrum

Frågor om att använda lärcentra som studieplats?


Kontakta studie- och yrkesvägledare på ditt lärcentrum

Aktuellt

 • 2018-05-22
  Årets distansstudent 2018
  Angelica Wiklund från Hudiksvall har utsetts till Årets Distansstudent av Hälsingeutbildning ekonomisk förening och Hälsingerådet. Stipendiet delades ut i torsdags på Orbaden.
 • 2017-08-14
  Årets distansstudent 2017
  Anna Fernqvist från Sandarne utsågs till Årets Distansstudent av Hälsingeutbildning ekonomisk förening och Hälsingerådet. Nästa år kan det bli du. Studera på distans via ett av Hälsinglands sex lärcentra.
 • 2016-06-08
  Tekniskt basår i samverkan
  Utvecklingsarbetet, som nu fått ekonomiskt stöd av Region Gävleborg, syftar till att bygga upp ett samarbete och skapa en modell mellan länets kommuner och Högskolan i Gävle vad gäller genomförandet av ett tekniskt basår där lokala lärcentra/kommunal vuxenutbildning erbjuds som studieort.

HälsingeUtbildning  | Kontakt |  Om www.halsingeutbildning.se