Hälsinge Utbildning

Filmklipp från "En värdefull dag"

Den 24 september anrodnades "En Värdefull Dag", dagen arrangerades i samverkan mellan HälsingeUtbildning och Hälsingland Turism på Bollegården i Bollnäs. En rad intressanta företagare fick ge sin syn på svårigheter och möjligheter med att arbeta inom besöksnäringen. På schemat stod också workshops och lättsamma teambuildingaktiviteter. Nu kan du se filmklipp från dagen.
Se filmklipplänk till annan webbplats

Aktuellt

 • 2018-05-22
  Årets distansstudent 2018
  Angelica Wiklund från Hudiksvall har utsetts till Årets Distansstudent av Hälsingeutbildning ekonomisk förening och Hälsingerådet. Stipendiet delades ut i torsdags på Orbaden.
 • 2017-08-14
  Årets distansstudent 2017
  Anna Fernqvist från Sandarne utsågs till Årets Distansstudent av Hälsingeutbildning ekonomisk förening och Hälsingerådet. Nästa år kan det bli du. Studera på distans via ett av Hälsinglands sex lärcentra.
 • 2016-06-08
  Tekniskt basår i samverkan
  Utvecklingsarbetet, som nu fått ekonomiskt stöd av Region Gävleborg, syftar till att bygga upp ett samarbete och skapa en modell mellan länets kommuner och Högskolan i Gävle vad gäller genomförandet av ett tekniskt basår där lokala lärcentra/kommunal vuxenutbildning erbjuds som studieort.

HälsingeUtbildning  | Kontakt |  Om www.halsingeutbildning.se