Hälsinge Utbildning

Utvecklingsseminarium 3M Innovativa Miljöer

Den 25 mars redovisar vi genomförande och resultat för projektet 3M Innovativa Miljöer.
Projektet 3M Innovativa Miljöer har varit operativt sedan augusti 2008. Den sista april 2010 går projekttiden ut. Nu bjuder vi in finansiärer, samarbetspartners och andra intressenter från privata och offentliga sektorn, att delta i ett utvecklings- och utvärderingsseminarium den 25 mars på De Fem Stora i Järvsö. Läs mer om seminariet här .

Aktuellt

 • 2018-05-22
  Årets distansstudent 2018
  Angelica Wiklund från Hudiksvall har utsetts till Årets Distansstudent av Hälsingeutbildning ekonomisk förening och Hälsingerådet. Stipendiet delades ut i torsdags på Orbaden.
 • 2017-08-14
  Årets distansstudent 2017
  Anna Fernqvist från Sandarne utsågs till Årets Distansstudent av Hälsingeutbildning ekonomisk förening och Hälsingerådet. Nästa år kan det bli du. Studera på distans via ett av Hälsinglands sex lärcentra.
 • 2016-06-08
  Tekniskt basår i samverkan
  Utvecklingsarbetet, som nu fått ekonomiskt stöd av Region Gävleborg, syftar till att bygga upp ett samarbete och skapa en modell mellan länets kommuner och Högskolan i Gävle vad gäller genomförandet av ett tekniskt basår där lokala lärcentra/kommunal vuxenutbildning erbjuds som studieort.

HälsingeUtbildning  | Kontakt |  Om www.halsingeutbildning.se